NAVODILA ZA UPORABO SPLETNE APLIKACIJE ZA PRIJAVO/ ODJAVO PREHRANE
Odjava in prijava prehrane poteka preko posebne spletne aplikacije, v katero boste vstopali preko spletne strani Osnovne šole. Za prijavo smo vam dodelili lastno uporabniško ime in geslo.

Na portal se lahko prijavite TUKAJ.

Vpišete svoje uporabniško ime  in geslo. Kliknite gumb prijava.

Ko se prijavite, se vam prikaže evidenca obrokov za vašega otroka. Prehrano lahko prijavite za tekoči mesec. Zeleni kvadratki pomenijo, kaj imate prijavljeno.  Če je kvadratek bele barve, pomeni, da določenega obroka nimate prijavljenega. Če je kvadratek označen s črko N, pomeni, da je bila odjava obroka nepravočasna. Če je kvadratek označen s poševnico ( / ), pomeni, da je bil obrok neodjavljen in neprevzet, kar pomeni, da boste morali plačati obrok v celoti in ne sorazmerno glede na vaš procent plačila.

KO ODJAVITE/ PRIJAVITE OBROK, MORATE OBVEZNO KLIKNITI GUMB DESNO ZGORAJ »SHRANI SPREMEMBE«. V NASPROTNEM PRIMERU SPREMEMBE NE BODO SHRANJENE.

Obrok je odjavljen pravočasno, če ga odjavite do 8.00 ure zjutraj za tekoči dan. Obroke lahko odjavite za več dni skupaj. Če pa obroka ne odjavite in otroka ni v vrtcu, pa je potrebno obrok v celoti plačati.

(ZA ŠOLO)

Malica je odjavljena pravočasno, če jo odjavite do 8.30 ure zjutraj za naslednji dan. Npr.: malico odjavite 25.9. ob 8.15 uri za 26. 9.- to pomeni, da je odjava pravočasna. Če malico odjavite 25. 9. ob 8.15 uri za 25. 9., je malica nepravočasno odjavljena. Če pa malice ne odjavite in je otrok ne prevzame, pa je potrebno obrok v primeru subvencije plačati.

Kosilo se lahko odjavi za tekoči dan do 8.30 ure zjutraj. Po 8.30 uri lahko odjavite kosilo za naslednji dan, odjava za tekoči dan ni več možna.

V primeru težav s spletno aplikacijo nas pokličite na telefonsko številko 02 62 11 817 (računovodstvo šole) oz. pišite na e-naslov: prehrana@os-mezica.si.